Meiltä ilmalämpöpumppu ja maalämpöpumppu asennettuna Lahdessa ja lähikunnissa

Teemme Ilma-vesi-, Maa- ja Ilmalämpöpumppuasennukset omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin ja muihin kohteisiin. Annamme mielellämme lisätietoa erilaisista lämmitysratkaisuista ja niiden soveltuvuudesta kiinteistöösi. Kun asennuskohde on kotisi, vapaa-ajan asunto tai vanhempien tai isovanhempien koti, kannattaa muistaa myös kotitalousvähennyksen tuomat edut kustannuksia laskettaessa.

Ilmalämpöpumput

Asennamme ilmalämpöpumput omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin ja muihin kohteisiin. Ilmalämpöpumppu sopii mainiosti niin tehokkaaseen lämmitykseen talvella kuin viilennykseen kuumina kesäpäivinä. Ilmalämpöpumpun asennustyöt oikeaoppisesti siten, että ilma kiertää mahdollisimman vapaasti koko tilaan.

Ilma-vesilämpöpumput

Joko ilma-vesilämpöpumppu on tuttu? Ilma-vesilämpöpumppu hyödyntää nimensä mukaisesti ulkoilmassa olevaa lämpöenergiaa ja jakaa sen käyttöveden ja talon lämmitykseen. Ilma-vesilämpöpumpulla lämmitetty vesi kiertää keskuslämmityksen kautta koko tilaan. Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu yhtä hyvin päälämmönlähteeksi kuin osaksi vanhaa järjestelmää. Asennukseen ei tarvita porakaivoa, mikä tekee siitä oivan vaihtoehdon maalämpöpumpulle.

Maalämpöpumput

Maalämpö on oikea valinta silloin, kun haetaan pitkälle tulevaisuuteen kantavia lämmitysratkaisuja. Kun sähkön ja öljyn hinta hiipii koko ajan korkeammalle, antaa maalämpö tasaisen varmaa turvaa kodin ja muiden kiinteistöjen energiaratkaisuihin. Asennamme maalämpöpumput asiantuntevasti Lahdessa ja lähikunnissa.

Tiedustelut ja tarjoukset:

Lämpöpumppu-asentaja Tmi Aki Halme toteuttaa lämpöpumppujen asennus- ja huoltotyöt Lahden alueella. Esimerkiksi: Fujitsu, Mitsubishi, Panasonic, Gree-merkkiset lämpöpumput kilpailukykyiseen hintaan asennettuna. Kysy lisää, kerromme mielellämme erilaisista lämmitysvaihtoehdoista ja niiden kustannuksista – annamme kohteellesi huomionarvoisen tarjouksen!